Asigurari si Imobiliare Sinaia 2023

Asigurarile de calatorie in strainatate

Pleci in concediu sau cu treaba in strainatate? Ai grija sa ai incheiata o polita pentru asigurari medicale de calatorie.

Nu stii niciodata cand te poti imbolnavi si cheltuielile medicale in strainatate sunt ridicate, pot chiar sa se ridice la valoarea intreagii tale excursii sau concediu. Din acest motiv este mai rentabil sa ai incheiate asigurari de calatorie pentru toata familia.

Solicita ofertele noastre de asigurare medicala pentru calatoria in strainatate si alege-o pe cea mai convenabila!

 

Asigurarile de viata

Asigurările de viaţă au ca obiect garantarea plăţii unei sume de bani de către asigurător, în cazul producerii unui eveniment legat de persoana fizică a asiguratului, şi anume: vătămarea corporală, îmbolnăvirea, decesul sau supravieţuirea acestuia. Chiar şi persoanele tinere se pot îmbolnăvi sau pot deceda în urma unor accidente neaşteptate, ce vor genera în mod automat şi dificultăţi financiare.

Neavând caracter reparator, asigurarea de persoane nu are restricţii ca asigurarea de bunuri. Dacă în urma producerii riscului asigurat, asiguratul suferă o vătămare corporală sau a contactat o maladie care i-a afectat capacitatea de muncă, el are dreptul la o indemnizaţie de asigurare (suma asigurată), care să facă posibilă refacerea situaţiei sale financiare existente înaintea producerii accidentului sau contactării bolii. Interesul asigurării nu prezintă importanţă, întrucât indemnizaţia de asigurare este datorată independent de existenţa unei daune.

Deoarece nici viaţa şi nici sănătatea unei persoane nu sunt evaluabile în bani, nu se poate pune problema unui raport între suma asigurată şi paguba suferită de asigurat.

 

Pe langa aceste asigurari foarte importante, dupa cum bine stiti sunt diverse iar ofertele in domeniul asigurarilor sunt numeroase, de aceea, nu ezitati sa ma contactati daca va intereseaza si asigurari :

 

GARANT RUTIER

TEZAUR PROTECT PLUS

EUROCASCO

CASCO ECONOM

IMOBILIA

ACCIDENTE CONDUCATORI

ASTRA MEDICA BONUS

ASTRA AVANTAJ PROTECT

ASTRA AVANTAJ PROTECT SENIOR

STORNO

MALPRAXIS

ECONOMICA RENTA PLUS

RCA PARC AUTO

RCA

PAD

PAD COMPLET

PAD PLUS

PAD PLUS BONUS

PAD PLUS GOSPODAR

PAD PLUS EDITIE LIMITATA

CASASIGURA

CASASIGURA PLUS

Date Contact
Giurca Dumitru
Str. Stanjeneilor, Nr. 18, Bl. 7A
Et. 2, Ap. 8, Sinaia, PH, 106100
T: 0744 490066
T: 0730 351410
Giurca Dumitru
E: [email protected]
E: [email protected]

Contact Rapid