Asigurari si Imobiliare Sinaia 2023

Asigurarile de viata

Asigurarile de viata au ca obiect garantarea platii unei sume de bani de catre asigurator, în cazul producerii unui eveniment legat de persoana fizica a asiguratului, si anume: vatamarea corporala, îmbolnavirea, decesul sau supravietuirea acestuia. Chiar si persoanele tinere se pot îmbolnavi sau pot deceda în urma unor accidente neasteptate, ce vor genera în mod automat si dificultati financiare.

Neavând caracter reparator, asigurarea de persoane nu are restrictii ca asigurarea de bunuri. Daca în urma producerii riscului asigurat, asiguratul sufera o vatamare corporala sau a contactat o maladie care i-a afectat capacitatea de munca, el are dreptul la o indemnizatie de asigurare (suma asigurata), care sa faca posibila refacerea situatiei sale financiare existente înaintea producerii accidentului sau contactarii bolii. Interesul asigurarii nu prezinta importanta, întrucât indemnizatia de asigurare este datorata independent de existenta unei daune.

Deoarece nici viata si nici sanatatea unei persoane nu sunt evaluabile în bani, nu se poate pune problema unui raport între suma asigurata si paguba suferita de asigurat.

 

Pe langa aceste asigurari foarte importante, dupa cum bine stiti sunt diverse iar ofertele in domeniul asigurarilor sunt numeroase, de aceea, nu ezitati sa ma contactati daca va intereseaza si asigurari :

 

GARANT RUTIER

TEZAUR PROTECT PLUS

EUROCASCO

CASCO ECONOM

IMOBILIA

ACCIDENTE CONDUCATORI

ASTRA MEDICA BONUS

ASTRA AVANTAJ PROTECT

ASTRA AVANTAJ PROTECT SENIOR

STORNO

MALPRAXIS

ECONOMICA RENTA PLUS

RCA PARC AUTO

RCA

PAD

PAD COMPLET

PAD PLUS

PAD PLUS BONUS

PAD PLUS GOSPODAR

PAD PLUS EDITIE LIMITATA

CASASIGURA

CASASIGURA PLUS

Date Contact
Giurca Dumitru
Str. Stanjeneilor, Nr. 18, Bl. 7A
Et. 2, Ap. 8, Sinaia, PH, 106100
T: 0744 490066
T: 0730 351410
Giurca Dumitru
E: [email protected]
E: [email protected]

Contact Rapid