Asigurari si Imobiliare Sinaia 2023

Giurca Dumitru, te ajuta sa gasesti ce este mai bun pentru tine, apartamente, case, vile sau terenuri , pe toata raza judetului Prahova. Fie ca esti proprietar, chirias, vanzator, cumparator, la noi vei gasi cea mai buna oferta de imobiliare din Prahova si cele mai bune sfaturi!

Giurca Dumitru, un agent imobiliar experimentat va va spune ce proprietati sunt de vanzare conform cerintelor dumneavoastra, la ce preturi, ce anume trebuie sa verificati, va da informatii despre amplasament, despre zona, despre vecinatati, despre documentatia care trebuie stransa pentru actele de vanzare cumparare, cine are dreptul sa o vanda si multe alte lucruri foarte importante.
In cazul in care nu lucrati cu o agentie imobiliara trebuie sa va alocati mai mult timp studiului de oferte (care le gasiti in ziare si pe internet), a modalitatilor si procedurilor la vanzare-cumparare, sa va consultati cu un avocat specializat pe tranzactii imobiliare, cu privire la actele ce urmeaza a fi facute. Cheltuiti mai multi bani cu cautarea, adunarea si verificarea informatiilor! De aceea, Giurca Dumitru va va acorda cea mai buna asistenta, cel mai bun sfat si cele mai ravnite proprietati de pe Valea Prahovei.

Date Contact
Giurca Dumitru
Str. Stanjeneilor, Nr. 18, Bl. 7A
Et. 2, Ap. 8, Sinaia, PH, 106100
T: 0744 490066
T: 0730 351410
Giurca Dumitru
E: [email protected]
E: [email protected]

Contact Rapid